array(5) {
 ["library"]=>
 string(6) "0.0000"
 ["result"]=>
 string(6) "0.0086"
 ["book"]=>
 string(6) "0.0030"
 ["slice"]=>
 string(6) "0.0000"
 ["all"]=>
 string(6) "0.0117"
}
Pengantin Tangkap Muat | Dhiyana | KarnaDya Publishing Sdn Bhd | 978-967-406-240-8 | BookCapital - Capital For Books

Pengantin Tangkap Muat by Dhiyana

Pengantin Tangkap Muat by Dhiyana from in category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Dhiyana
Category: Romance
ISBN: 978-967-406-240-8
File Size: 1.47 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

HANAHUMAIRAH dan UMARRAYYAN disatukan dalam sebuah perkahwinan kerana sebuah rancangan. Dengan berbekalkan sebuah janji untuk menjaga dan membahagiakan Hana, Umar melamar wanita itu. Hana yang pemalu apabila berhadapan dengan Umar Rayyan, kini telah berubah tiga ratus enam puluh darjah selepas berkahwin. Hana terpaksa menukar strategi demi memikat hati encik suami yang kejung dalam soal hati dan perasaan. Pelbagai strategi di atur untuk mencairkan hati keras Umar. "Saya tak cukup anggun dan menawan ke untuk buatkan awak jatuh cinta dengan saya?" - HANA HUMAIRAH "Moodromantik?Aku...moodromantik? Dalammimpikauajelah!"-UMAR RAYYAN Umar Rayyan yang kejung tidaklah seperti gelaran yang diberi. Perasaan sayang dan cinta kepada Hana tetap terusik dalam hati. Hana adalah segala-galanya bagi dia. Kegembiraan dan juga kebahagiaan Hana adalah keutamaan baginya. Cuma... bayangan kisah silam membuatkan bibirnya sukar untuk bekerjasama dan berterus terang kepada Hana. Kemesraan Sara dan Umar membuatkan Hana tidak senang duduk. Dia mula menagih sahutan sayang daripada Umar. Kekuatan dia mula goyah apabila Umar sepi tanpa sahutan sayang. Hana tekad untuk berjauhan seketika demi hubungan mereka berdua. Umar panasaran! Dan sebuah rahsia tersingkap! Masih ada lagikah peluang untuk mereka berdua mengecapi kebahagiaan apabila rahsia tersebut diketahui?Adakah Umar akan menyambut kata sayang dari pada Hana?Adakah Hana akan kembali semula kepangkuan Umar? Adakah Umar akan setia pada Hana?Pengantin Tangkap Muat... bukan sekadar janji mampu dilafazkan tetapi kesetiaan tetap menjadi tagihan.

Reviews

Pengantin Tangkap Muat
by Adelia Shamim on April 19, 2018

Best, cuma frust penulis tak bgtau apa caption pada gambar yg sara upload instagram yg buatkan Hana dan Umar salah sangka.

buku belum sampai
by siti huzzana on September 26, 2018

saya ada beli buku ni pada 24hb 9 2018 tapi masih belum sampai...

RE: Buku Belum Sampai
by e-Sentral on October 19, 2018

Terima kasih kerana menghubungi kami. Selepas semakan, Ebook tersebut ada di dalam akaun cik pada 24.9.2018 selepas transaksi berjaya di e-Sentral. Mohon utnuk cik log masuk dari apps kami untuk membaca eBook. Hubungi kami jika cik masih mengalamai masalah.

Write your review

Recommended