Projek Memikat Suami by Hanina Abdullah

Projek Memikat Suami by Hanina Abdullah from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Hanina Abdullah
Category: General Novel , Romance
ISBN: 978-967-0567-57-0
File Size: 1.87 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

NAWWAL HUSNA, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia. Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya, yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick. “Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna “Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” - Najla Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan? “Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!

Reviews

Tips memikat suami
by Niess Aziz on August 23, 2016

Dah baca berkali-kali tapi masih tak jemu. Saya sangat suka dengan cerita yang cuba disampaikan oleh Hanina Abdullah. Siapa ate bercinta lepas kawin tak best? Banyak tips untuk orang yang baru melayari bahtera perkahwinan

Project Memikat Suami
by Siti Rohdiah on September 21, 2017

Entertaining n funny!

projek pikat suami
by NURIN HAZWANI BINTI MOHD FAUZI on July 12, 2019

best

projek memikat suami
by Susan on December 18, 2019

sangat best

menarik
by Norbaaiah Md Noh on March 11, 2020

Jalan cerita yang segar dan tidak membosankan

projek memikat suami
by on April 28, 2020

Sangat best. Dapat juga belajar dari novel ini tentang tips-tips untuk melayari bahtera perkahwinan. Love it. Recomended .

Write your review

Recommended